Idaaaa med en bil ....

..... som var väääldig roligt =)

jaha äntligen är de snart fredag.. då ere bara en vecka kvar... tills jag märker mej för livet..

idag ahr de vatr en bra dag  troo jag.. har faktsikt  kört bil :D för första gången :D de gick jätte bra    körde runt på stockholms mässan's parkering  runt o runt o runt  hehe jag lärde mej o svänga fast brossan av lite oroig där i början:P råka gasa på lite för myclet :P mitt i kurvan ahaha ..men klara alalfall av att  växla till tvåan:D
riktigt stolt faktiskt :D
.. fyfan nu blire fredag + en lååång helg eller mini lov elelr av folk vill kalla de....  vi är allafall lediga på måndag o tisdag.... o sen på onsdag börjar vi  kl 13.. inget samhälle.. sköönt :D sen på fredagen där ska jag tatuera mej =)
 så vad händer i mon?

 ja de är ju samma gammla vanliga,,  jag o Therese + vårans älskade fredags grupp.. som är lite speciella..
 vi går med gjust dem bara på fredagar.. eftersom de är yrkestekik klass... roliga idioter de där:P hahah
sen ska ja jobba  börjar kl 16.. en timme tidigare en en vanlig fredag.
 Lördag ska jag åxå jobba  ovanligt va...(snart komer jag  bli klassad som arbets narkoman)   sen senare på kvällen  nån när jag nu slutar.. 22-23 så ska jag o sabine på en fest hos Anthony.. han ahr ju gått o blivit 18 o allt
såska dit ett tag o ge honom sin present.... ett fia med knuff med shots glas... så kanske amn ta rne rudan eller två haha kan inte stanna så läänge för jag ska sen öppna på jobbet på söndag..  vara helt själv där några timmar sendan kommer kristian..
Måndag sen ere ju valborg.... :D:D .. då ska jag för ovaligheternas skull ut me Therese... på viper room eller nåååt.
tänke först åka ti solna o se nån majbrassa sen åka över dit o  dricka  billiga drinkar haha  varför komer de sej att jag enbart dricker mej full.. på måndag kvällar/nätter?  jaga rh väll druckitt  två gånger.. o båda dem ahr avrt på en måndag kväll/natt.. o denna blire de med .. haha de mpåset betyda nååt
sen på tisdag vet jag inte vad ja ska göra... för väll se om man träffar nån marre eller nån elerl kaanske bara tar de lungt efter går kvälls  partay..
sen åter till skolan igen ... aw sen fredag  sen  ledig lite igen ska väll bärgis jobab då igen ahahah
vem vet..!!

 puss puss o kram på er sööta lingon blad!!!


ida med en trevlig...

                                         Iiidaaa ;D

...  ställning  =)

Hej heej ennu en gång.. bli ni aldig trött på läsa här va?
Haft mitt nationella slut prov i Engelska A äntligen..
jaha  på måndag äre juu  allahelgonna helgen tänkte jag skiva .. med heter ju  Valborg..!
Jag o Therese ska ut till viper...  sista kvällen de har öppet innan sommaren  har ju inget annat för oss..
sen e vi lediga på tisdag o haalva osndag åxå.. jag funderar på av ja ska gööra på tisdag ere nån som har nån ide?  ska jag ringa anty eller kanske marre:P hmm undra omde är lediga på tisdag åxå?
Ähh Anty är säkert upptagen me sin tjej..
Ska gå min lön nu på fredag ju =) 5000 sa de nååt  .. oj jag är ju näästan miljonär?..
In mone re ju torsdag.. Då händer det saaaker.. torsdagar me janne i restaurangen flitiga lisas kök =) de blir ju nått att se framemot ... senare kommer brossan så ska vi övingsköra liite woho:P haha
 sen ska jag instalera min nya bärbara dator :D äntligen  =) !!! så kan jag ligga i sängen o  prata me folk på kvällarna   känn på den ni!!! =)

 Sköönt med Värme äntligen!!! de va grymt varmt idag  sommaren kaanske är på väg :D?


 

Hemlös för en dag!!

 Ja rubriken säger sej själv..? Hemlös...  du vet inget hem?

Det började med att jag o mamma bråkade  i tisdags kväll så sa hon nått med att jag borde kaanske sova hon mina kompisar en veckan lr nååt.. så jag packa min  vääska och åkte hem till marre  så där 11 på kvällen !!
Så där sov jaag. Det var trevlig som vanlig  han är så snäll han...
Sen så började jag så sent åxå på onsdagen så de va  sköönt..  Tog min väska + min påse jag hade med kläder o massa grejjer för o överleva en vecka sådär.. åkte till skolan  försökte proppa in allt i skåpet!!  frågan var : " var ska jag ta väg i kväll?"  Det har ju aldig vart ett problem tidigare men nu är de ju de!!. Marre kunde inte han skulle tvätta o skulle inte sova hemma  * to bad* . Therese skulle  på bio på kvällen.. så de gick inte de heller..
Snart börjar mina alternativ ta slut här!!!  * små panik* så frågade jaag sabine om ja kuden sova  där..?
 o jorå de gick bra hon skulle bara gymma  så jag skulle få häga i stan några timmar.. tills hon blir klar..
 Såå  hela dan i skolan till 4 sen gjorde en kontakt annons * hemlös... sökes en säng .. ring .. nr  070-79 **** på sabine.
Men sen så kom Therses  o sa att hon inte hade nån o gå på bio med..!! att jag kuden  får följa med o se  Förhandtitten på  *shooter*   hon ha de två biljetter hon hade vunnit.!!  o sedan  sova där hos henne.. de bete nappa jag åp Direkt!   de lät ju  hur bra som hällst :D.  så efter skolan åkte vi .. hem til therese fick lite mat i mej.. o sen vi 8 bar de av till östermalm til filmstaden park eller vad den hette..  oj Mycke folk asååå!! ja de va  juu förhandstitt* så va tänkte jag med?

OJOJ  den va ju hur bra somhälst !! den har premiär nu på fredag!!
Det är en film jag kan rekomendera..!! jag va så j´hyper... me allt pangande så jag flög upp o ner i stolen haha :D
medans trååkiga therese bara satt där..


Det var en gång...

....Ett påsklov som var vääääldigt bra!!

Sommaren är här... Det mesta regnar bort.. neaa inte riktigt än.. men  våren är här iallafall =)
Jaaha vad har hänt under de här lovet då? alldeles för mycket.!!
Jaag vet inte om jag  vågar berätta?.. nääee ... ... .......... .... .. mja okejdå!!!

Det började veckan innan lover.. jag hade faktisk fått ragg på jobbet där jag serverar.. av en väldig HET kille...
Vid Namn Kim som bodde i Nyköping.. 20 år.. 190 cm lång - Het helt enkelt.!
  på tisdagen träffades vi i t-centralen..  vi åkte väll hem ti mej... o såg film  laga mat  o så.. (de som händesen kan ju diskuteras).. han sov över i allafall... sen onsdag torsdag hände inget speciellt.. Sen  Fredag.. började de så kallade lovet... de är där vår saga  börjar....!!
Fredag lördag söndag och måndag jobbade jag.
*MÅndag*
så på Måndagen kom Therese och hälsade på mej på jobbet..
hon har ju gått o blivi 18 nu så hon vil ju ut på krogen.. så som hon skrev på sin blogg " Krogen var jag på i måndags med min nyfunna kärlek ,IDA..."
Nyfunna?... vadå nyfunna kärlek?... ja asåå jag älskar dej gumman också!! men vadå nyfunna?  va i helvetet vi har ju känt varndra i två år.. setts vargedag.. går i samma klass du har ju fanemej föröljt mej enda sen ja kunde gå eller nååt verkar de som.. -- så vadå  Nyfunna?? va snackar du om..
ja i vilket fall så kom hon o vile gå ut på krogen.. så kom jag på de bästaste  ideen... någonsin!! (näästan ialalfall)
Vi kan ju ta lite drinkar här på jobbet o sen gå ner ti spinners o spela lite bowling o vaa lite *groggyyy*
Så de gjorde vi.. det vart väll  nå drink o en teqila.. o nå två andra shots.. jag vart alalfall full eftersom jag är så lättpåverkad.. men hmm.. inte therses märker  jag... berusad blir hon men.. inte full som mej.. ja jo en sak kan jag allafall konstatera att de går fan inte o spela bowling berusdag på en måndagkväll!!    hahah !!!
sen så återväde vi till jobblokalen.. o väntade på att kristian min kompis på jobbet skulle stänga.. så vi kunde sällskapa ti stan..! ... !!  så på tåget.. så börja några små barn vara lite små kaxiga.. säger att jag är en käring som är full o borde hålla käft o gå lägga mej.. men  vadå jag sa ju bar som de var.. de heter på ren svenska.. hålla tyst* o att jag iinte är nå käring och att de är dem(10år) som  borde gå lägga sej!!
Så går vi in på mcdonalds...  sen när vi ska ut så ståre två väckatare. vi utgången ... så Therese säger  *Ahh nu skärper vi oss!!
Aaa lättare sakt än gjort!! .. mitt framför dem tappar jag min väskaa o en burk me godis jag fått av therese åker i golvett...
*Tisdag*
Ja vaknar inte allt för sent..har allafall inge baksmälla är liite seg baara.. åker iväg til Therese..   så går vi en promenad från rissen till Sundbubergs centrum i de iskalla  vädret.. träffar på nåågra av hennes polare.. som följer me oss ti mcdonalds o käkar.. o pratar  om  säljande människokött på sergelstorg mitt under måltiden fy ffan!!
Therese är hyper.. för hon skulle tauera sej dan efter :P ja de blev ju spennande.. =)
Sen vi 4 lämnar jag sällskapet för att bege mej  till nästa place.. * Nässta Marre i huvudsta*

Åhh de va såå länge sen jag såg lilla söööta marre!! 3år sen!! vart så glad att få träffa honom, han är så snäll o söt.
han har ju fått en fin lite 1a i huvudsta .. tänk om jag åxå kunde få de!! *grr*.
Så såg vi lite film  =P.  de va så trevlig att va hos honom så jag somnade där.. (fråga först så klart). de av ju bra för kl 1 dan efter skule ja ju träffa Therese  igen för hon skulle tatuera sej!! så de va så nice =)  hoppas på träffas igen o hitta på nå kul =)
*Onsdag*
Jag vaaaknar  vääldig tidigt hemma hos marre 7.55 för att vara exakt .. han är värrsta morgon människan!! han började kl 11 så vi åkte väll vi 10. Jag  åker hem  till Therese käkar liite frukost tittar till lite taueringar  ja fundera på att ta .. skiver ut en som ja senare bokar hos tatueraren. Vi möter Sabine vi Näckrosen -station o vadrar med en hyber nervös therese till taueraren . En halvtimme senare kommer hon ut en eet nytt märke på ena foten  Ett hjärta där de står love innuti  .. riktigt skjust.. !! Jaag beställer tid  förmin skorpion på vänstra  skuldran!!  till den 4/5 =)
 Senare åker jag  hem till sabine på värmdö o träffar hennes mamma  för förstaa gången  =)  söt liten dam  =)
Vi kolar lite film o sitter vi dator o vräker i oss godis o chipsn =P Ssssover över där .. sköönt rum asåå!!

Sen torsdag  latar jag mej bara hemam hela dan  :)
 fre o lör jobbar ja :)

Däär var! heeela lovet med nääästan!!
 kaanskse missa nåågot ?
Nu ere bara sommarlovet kvar:P täänk om ja skule årak skiva de här  =)